SAHTE DOSTLUKLAR...

Mart 21, 2015

 

Anlamıyorum bu insanları...Neden güvenini kıran birine ikinci şansı verirsin ki ?
Neden insanlara hemen kanıp güvenirsin,kalbini açarsın ki ?İstedikleri zaman yanında olursun,yardım edersin,ama ne olur sen kötü olursun !!! Beklenilen son...
Ne olur sen kıskanç, bencil olursun seni bir kenara atıverir o dost sandığın insanlar..
Sen zor durumda kalırsın,ararsın o çok yakın gördüğün arkadaşını ve ne olur seni satar!
Sonra sen hatalı ,suçlu olursun şaşıp kalırsın,donup kalırsın....
İşte bu işler böyleymiş...İşin komik tarafı da aynı şeyleri hep yaşarsın yine olur yine güvenip yine yaşarsın....İnsanoğluyuz işte güvenmeden yapamıyoruz...Rabbim hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah...

You Might Also Like

10 yorum

  1. İnsanlar egolarından kurtuldukları ve empati yapmayı öğrendikleri zaman gerçek dostluklar da o zaman başlar

    YanıtlaSil
  2. öyle insanlar değişmez ve değişmiyor da...Neden mi çünkü çevrelerinde egoları tatmin eden insanlar var onlarda cıkarcı onlarda iki yüzlü...Bundan sonra karar aldım herkesi hayatıma sokmıcam..

    YanıtlaSil
  3. Kötü gördüğümüz insanlar imtihanımız Katlanmak bi tarafa bunlar hayatımızın bir parçası. bize iyi olanlarda mükâfatımız bu dünyada. Rabbim hep iyilerine denk getirsin inşallah.

    YanıtlaSil
  4. şansıma bana hep böle karakteri bozuklar denk geliyo ...Bide üstüne üstlük sen suçlu çıkıyosun...onların hatası yok ben cabuk güvenip cabuk hayatıma alıyorum bütün suç benim..

    YanıtlaSil
  5. senin bir şunun olduğunu sanmıyorum. İnsanlara güvenmek çok normal birşey karakter yolsunları yüzünden kendinden asla odun verme. Vicdanın rahatsa gerrisi önemli değil. Rabbim elbet işleri yoluna sokucak.

    YanıtlaSil
  6. İncinip incinip kendini kapatanlardanım ben de. En çok tanıdıklarımız incitmeye çalışıyor bizi. ben de o yüzden blogger alemine sığındım :)
    hele de hassas bir insansanız, insan ilişkileri çok yıpratıcı oluyor... :( Takipçiniz oldum. Siz de bana gelirseniz çok mutlu olurum. sevgiler :)

    YanıtlaSil
  7. Dediğim gibi böle insanların çevresinde ona benzer karakterde inanlar oldugu için değişmiyorlar söyleyince sen kötü oluyorsun tabiki doğrularımdan asla vazgecmeyen bir tipim kırılganlık konusuna gelince en yakınlarından darbe alıyor insan bi süre sonra yine güveniyorsun yine hayal kırıklığı elimizde değil biliyorum ama bundan sonra hayatıma her arkadaşm dediğim kişileri sokmıcam seviye koyucam zaten şuan çevremde blogtaki arkadaslarımdan başka kimsee yok.....

    YanıtlaSil
  8. teşekkürler yalnız bırakmadıgınız için hep takibimde kalın lütfen dertleşelim konuşalaım muhabbet edelim=) geliyorum size

    YanıtlaSil
  9. Rica ederim hep mutlu kal inş.

    YanıtlaSil

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images